Adresgegevens
+32 493 94 28 95
info@sjamotte.be
pley 28
3798, 's-Gravenvoeren
BTW: BE 0725.953.047
Openingstijden

Borrelen & lunch (vanaf 12u):
11.00 – 17.00
Diner (op reservering):
vanaf 18.00

Geopend op:
Maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag, zondag

 

Ons menu

Voor diner maken we een zorgvuldig samengesteld weekmenu. Wisselend tussen vlees en vis.
12:00 - 15:00

Lunch gerechten

Alle broodjes zijn rijk belegd met een frisse salade

Broodje Rendang
14.00

gestoofd rundvlees op Indische wijze met kroepoek en atjar

Broodje Vidé
11.00

warme kippenragout

Capo di burrata
14,50

Salade met verse burrata, tomaat salsa, pesto, padro pepers en puntpaprika.

Broodje pulled turkey
11.00

Warm draadjesvlees van kalkoen met BBQ saus

Noorse salade met zalm
14,50

Salade met vers gemarineerde Noorse zalm met Russische salade.

Ceasar salade
14.00

klassieke salade met kip, parmezaan, anjovis, ei en croutons.

Gazpacho
7,50

Klassieke koude Spaanse soep bereid van tomaat, komkommer en olijfolie.

Soep van de chef
7,50

Varierende soep van de chef

18:00 - 22:00 (enkel op reservering)

Dineren bij Sjamotte

Bij Sjamotte serveren we een 3 of 4 gangen verrassingsmenu met op de even data een wisselend vlees menu en op de oneven data een wisselend vis menu.

Vanaf 18:30 uur is het restaurant geopend voor aperitief. We starten ten laatste met serveren van het verrassingsmenu om 19:00 uur. Dit enkel op reservering en kan tot 15:00 uur op de dag zelf.

3 gangen verrassingsmenu
35.00

Op de even data serveren we een wisselend verrassingsmenu van vlees. Op oneven data een verrassingsmenu van vis

4 gangen verrassingsmenu
42.50

Op de even data serveren we een wisselend verrassingsmenu van vlees. Op oneven data een verrassingsmenu van vis.